Wij als Zaanstad voor Iedereen staan klaar voor onze inwoners. Zowel op sociaal vlak als zorg, cultuur, sport, woningbouw, veiligheid, financieel etc. Wij willen onze inwoners meer gaan betrekken bij de Zaanse politiek, zodat deze meer vertrouwen gaan krijgen in de politiek. Wij denken dat dit ook mogelijk is onder leiding van onze lijsttrekker Gerben Eijzinga en zijn team.

Wij zijn van oordeel dat in het gemeentebestuur een beleid gevoerd moet worden die mede afgestemd is op de inzichten en wensen van de inwoners en los staat van landelijke partijpolitiek. U bent daarom bij ons altijd aan het juiste adres en een stem op Zaanstad voor Iedereen maakt u en ons sterker!

Hieronder treft u binnenkort ons verkiezingsprogramma aan met de belangrijkste punten die u en wij samen willen in Zaanstad.  

Het belangrijkste:

 

Zaanstad voor Iedereen wil echt luisteren naar onze inwoners. Het belangrijkste is namelijk in de politiek goed te luisteren. U als inwoner van Zaanstad bent voor ons het belangrijkst. Zaanstad voor Iedereen is van mening dat de onvrede in de politiek hersteld kan en moet worden. Dit doen wij niet om bepaalde culturen uit te sluiten en of zomaar iets te roepen. Nee, wij willen weten wat u als bewoner wilt en zullen dan gaan kijken of dat haalbaar is. Wij zullen uw belangen echt gaan verdedigen in de raad.

 

Heeft u geen interesse om het verkiezingsprogramma te lezen? Links ziet u een presentatie, hierin hebben wij onze standpunten kort benoemd, deze kunt u downloaden.

 

Een stem op Zaanstad voor Iedereen is dus een stem op u zelf!   

 

Hieronder treft u de inhoudsopgave, u kunt eenvoudig op het onderwerp klikken wat u interesseert. Uiteraard nodigen wij u van harte uit om ons complete verkiezingsprogramma lezen.

Inhoudsopgave:

 

01. Openbare orde en veiligheid

02. Sociaal

03. Financiën

04. Woningbouw

05. Sport

06. Jeugd

07. Onderwijs

08. Senioren

09. Zorg

10. Maak Zaanstad

11. Verkeer en vervoer

12. Economische zaken en werkgelegenheid

13. Recreatie en horeca

14. Cultuur

15. Milieu en leefbaarheid

16. Openbare ruimte

17. LHBT

 

 

Presentatie website voorstelling.ppsx